МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП ЛОВЕЧ ИЗБРА РЪКОВОДСТВО

МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП ЛОВЕЧ ИЗБРА РЪКОВОДСТВО

Новини 0 мнения 474

Общинският съветник от БСП Васил Гадевски единодушно бе избран за председател на младежкото обединение на БСП за област Ловеч. За негови заместници бяха посочени всички председатели на МО на БСП в различните градове на областта.

На срещата в гр. Троян на 7 ноември присъстваха лично Николай Бериевски – лидер на националното младежко обединение на БСП, както и Иван Мандински – негов заместник. Присъстваха младежи от градовете: Ловеч, Тетевен, Луковит, Троян. За пръв път домакини на такъв форум бяха младежите от БСП Троян.

„Най-добре се работи в екип. Само когато сме заедно можем да вървим напред. Не бива да се делим на Ловеч, Луковит, Тетевен, Троян“ – заяви Минчо Казанджиев, председател на Областния съвет на БСП, и допълни: „Щастлив съм, че има толкова млади хора, прегърнали лявата идея. БСП разчита много на вас, на вашата иновативност и енергия. А домакините от Троян са пример за нас“.

Председателят на общинския съвет на БСП Троян Росен Веселинов подчерта, че младежката организация на БСП в града съществува вече 20 години и провежда различни интересни инициативи, в които се включват и съмишленици и симпатизанти на БСП.

Николай Бериевски съобщи, че има две комисии в младежкото обединение: комисия по икономика и здравеопазване и комисия по образование. Обученията са засилени и 159 младежи са посетили различни курсове само през месец октомври. Според него кадровата политика на партията е много важна, защото новото време изисква много знаещи и можещи млади хора.

Срещата премина топло, с размяна на идеи и виждания по политиката на партия БСП. Накрая гости и домакини посетиха кмета на град Троян Донка Михайлова.

Христина Петрова

Тук можете да видите снимки от събитието:

https://www.facebook.com/BSP.Troyan/videos/765613293791027/

 

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top