„БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ – РАВНОСМЕТКА ЗА 2017

„БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ – РАВНОСМЕТКА ЗА 2017

Новини 0 мнения 196

Ръководството на парламентарната група на “БСП за България” изготви отчета си за 2017 г. В социалните мрежи Корнелия Нинова, председател на НС на БСП и на парламентарната група „БСП за България“, резюмира:

„Удовлетворени сме от свършената работа. Годината беше различна и интересна. Тя започна с встъпването на Румен Радев и Илияна Йотова в президентската институция – една сериозна промяна за България. Премина през удвояване на подкрепата за нас и увеличаване на депутатите от 38 на 80. Завърши с победа в битката ни срещу забраната за лечение с нови лекарства. Между тези събития БСП отстояваше поетите ангажименти в предизборната кампания“.

Парламентарната група на „БСП за България” е внесла 30 законопроекта в защита правата на работници, малък и среден бизнес, хора с увреждания, пенсионери, български производители, млади семейства.

Изразена е позиции по важни за живота на хората въпроси в 41 изказвания от името на парламентарната ни група. Бяха зададени 651 въпроси и 48 питания.

Особено активни бяха депутатите от „БСП за България“ през последното тримесечие – над 340 въпроса, 17 питания, 11 самостоятелни законопроекта и 2 законопроекта с други парламентарни групи. От огромно значение бяха разискванията по Бюджета за 2018 година,

„Пред нас стои новата 2018 г. с редица нерешени проблеми.”- отбелязва председателят на БСП.

Приоритети за следващата сесия на Народното събрание за „БСП за България“ ще бъдат здравеопазването и проблемите свързани с бедността и корупцията.

Всеки депутат ще представи отчета на парламентарната група в своя избирателния му район.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top