ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ

ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ

Новини 0 мнения 78

„Моята кауза е да върнем българските традиции и българския вкус чрез екологични хранителни продукти, сертифицирани според европейските стандарти за качество“. Това заяви евродепутатът от БСП Момчил Неков на среща с троянци на 27 април.

Той допълни още, че трябва да отстояваме интересите на българските производители в областта на земеделието и животновъдството. Според думите му е абсолютно задължително да защитим българското кисело мляко по автентична рецепта, а защо не и други традиционни продукти. Своето специално отношение той изрази в подкрепа на земеделските производители и животновъди в планинските райони.

„Само за 5 години може да се оправи нашето селско стопанство, ако има разработени политики, насочени в подкрепа на българските производители“ – каза той.

Кметът на гр. Троян Донка Михайлова благодари на Момчил Неков за редицата срещи, които той осъществи същия ден с много производители от троянския край. Тя изрази надеждата за продължаване на партньорството в защита на регионалните продукти.

В края на срещата Румен Тодоров от общинската организация на БСП, Троян връчи на евродепутата Неков Юбилеен сборник по случай 25-годишнината от създаването Съюза на ветераните от войните.

Христина Петрова

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top