СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“, ТРОЯН – С НОВ ДИРЕКТОР

СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“, ТРОЯН – С НОВ ДИРЕКТОР

Новини 0 мнения 806

В присъствието на г-жа Донка Михайлова, кмет на община Троян, началникът на РУО на МОН (Ловеч) г-н Еленко Начев представи на колектива на СУ „Васил Левски“, Троян, новия директор.

Това е Вяра Дочева, която от една година е заместник-директор на училището, а от години активно работи заедно с училищното ръководство в администрацията и в поддръжането на училищната документация.

Досегашният директор Розалина Русенова символично връчи на Вяра Дочева училищния печат и училищния звънец и ѝ пожела спорна работа.

Г-жа Дочева благодари за доверието и каза, че летвата за директор на училището е твърде висока, но тя ще вложи всички сили и усърдие за запазване на престижа и продължаване на успехите на СУ „Васил Левски“, Троян.

Г-жа Донка Михайлова пожела успех на новото училищно ръководство, обеща му подкрепа в първите стъпки на адаптиране към работата и благодари лично на Розалина Русенова за съгласието да се включи в кметския екип като заместник-кмет.

Розалина Русенова е в едногодишен неплатен отпуск, през което време ще изпълнява своите задължения в общината.

Г-жа Русенова ще напусне и групата на общинските съветници на БСП за България. Общинската избирателна комисия ще вземе решение кой кандидат от листата за общински съветници на „БСП за България“ ще заеме нейното място.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top