ПРОМЯНАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е НЕОБХОДИМА

ПРОМЯНАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е НЕОБХОДИМА

Новини 0 мнения 72

Колкото повече хора се явят да гласуват на евроизборите, толкова по-добре за България и Европа. От тези избори зависи много дали ще тръгнат едни нови процеси в страната ни, дали ще има предсрочни парламентарни избори. Най-големият риск е пасивността на хората в България. Ако искаме промяна на Европа, трябва да гласуваме. От 25 години Европа се управлява от десните. Няма защо да се чудим защо няма социална държава. Това, което се случва в Европейския съюз, пряко влияе върху държавата ни и върху нашето родно място“. Това заяви председателят на европейските социалисти Сергей Станишев на среща с избиратели в Троян на 16 май.

Председателят на общинската организация на БСП Троян Росен Веселинов открива срещата

Той допълни, че е естествено да има недоволство в страната ни. „42% от българите са под или на границата на бедността“.

Според Станишев политиката е въпрос на избор. Кое поставяш като приоритет. Партията на европейските социалисти се застъпва за една по-социална Европа, за правото на всеки на социална защита, за правото на работа, за правото на достойни доходи и старини. Той каза, че има начин дори при сложна социална ситуация да се увеличават доходите на хората. Не на последно място той изтъкна, че европейските социалисти ще се борят за единна Европа, а не както е в момента – „Европа на две скорости.“

Трябва да имаме високи стремежи за високи доходи. Трябва да се подпомага малкият и средният бизнес. И социалистите в Европейския съюз ще се борим затова. Всички, които работят в чужбина, казват: „Направете така , че да се върнем в България!“ Ние от БСП ще се борим затова. Защото най-голямото богатство на страната ни са хората. С този зашеметяващ демографски срив не можем да растем икономически. Нужни са ни специалисти във всички области“ – каза председателят на ПЕС Сергей Станишев.

Той завърши срещата с избирателите с думите: „Каузата на левицата в България и Европа е СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРОМЯНА! Време е БСП да даде нова перспектива и бъдеще на хората за излизане от безпътицата и бедността. Заедно можем да променим България и Европа към по-добро“.

БСП ТРОЯН

ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 18 НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРОМЯНАТА !

Заедно с Минчо Казанджиев, председател на областната организацияна БСП – Ловеч
Разговори с избиратели
Разговори след срещата

И нашият клип от срещата:

https://www.facebook.com/BSP.Troyan/videos/2372659569421807/
Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top