Номер 18 – за справедливост в България, за справедливост в България

Номер 18 – за справедливост в България, за справедливост в България

Новини 0 мнения 86

Членове на Българската социалистическа партия и привърженици на лявата идея се събраха, за да закрият заедно предизборната кампания на „БСП за България“ и да си пожелаят успех на предстоящите избори за Европейски парламент.

Част от събитието бяха кандидатът за евродепутат Деница Златева; председателят на областната организация на БСП Минчо Казанджиев; Донка Михайлова, кмет на общината; общински съветници от БСП.

Акцент в словото на Деница Златева беше потребността Европа да се откъсне от агресивната дясна политики, която носи богатства на шепа олигарси и бедност на обикновения човек. За непрекъснатото разслоение между центъра и периферията на Европейския съюз, между големите и малките градове, между имащите и нямащите.

За проблемите на малките общини, които всички чувстваме на гърба си, говори и Донка Михайлова. Ако не се промени целенасоченото лансиране на няколко големи града, все по-големи части от българското население ще заживеят под прага на бедността.

С аплодисменти всички посрещнахме детските поздрави. Стелян Стоянов с гордост произнесе любимото на всеки от нас „Аз съм българче“, а Доброслава Стефанова ни изненада със стихотворение, което тя самата е написала, вдъхновена от мечтата за красивото европейско бъдеще.

„Гласувайте!“ – призова и председателят на общинската организация на БСП Троян Росен Веселинов.

Гласувайте с номер 18!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top