Балканче Крос 2019

Балканче Крос 2019

Новини 0 мнения 383

На 14 юли в местността “Лъките”, с. Голяма Желязна, се проведе един легендарен вече празник за един легендарен мотор – „Балканчето“, любимата на поколения българи моторетка, култовата машина от близкото, а всъщност вече далечно минало.

Мероприятието протече с многобройна публика с много адреналин. Официалните гости на мероприятието бяха  Иван Христов (кмет на с. Голяма Желязна),  Ангел Ангелов (заместник кмет на община Троян), който поздрави всички участници), инж. Васил Гадевски (общински съветник от БСП), Богдан Николов (председател на федерацията по мотоциклетизъм,  организаторът на мероприятието Тотьо Христов, съдиите и целия екип

Специални благодарности за генералния спонсор на  празника г-н Даниел Капсъзов от Widows sons Bulgaria (масоните на две колела, както ги наричат).

Нашият троянски празник вече е известен далеч извън границите не само на общината, а и на страната! Наши гости бяха мотористи наистина от цял свят. От цяла Европа дойдоха рокери, за да се научат да карат „Балканче“. Беше супер!

Да не забравим да благодарим на спонсорите: кмета на Желязна Иван Христов, Миховски АВТО, Калинел, ЕООД, Алекса Трейд, Нова трейд, Сириус ООД, Ибрямов ООД,  и Ивайло Красимиров и Красимир Мирчев и др.

Снимки: Васил Гадевски и Руслана Попсавова:

https://youtu.be/HBM5e9fFvLQ

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top