Срещи в Балабанско, Терзийско и Горно Трапе

Срещи в Балабанско, Терзийско и Горно Трапе

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 292

Труден е животът в малките села. Малко са хората, неразвита е инфраструктурата, малките магазинчета затварят.

Но всеки има нужда от подадена ръка, от подкрепа.

Затова и през последния мандат община Троян се стремеше да помогне и на тези малки селища, на хората, останали в тях, и на хората, които навярно ще се върнат някой ден.

Номер на нашите кандидати – 56!

Това обсъдиха жителите на Балабанско, Терзийско и Горно Трапе по време на днешните срещи с кмета на общината Донка Михайлова и с общинските съветници от БСП Камен Спасовски, Васил Радойчевски, Владимир Хаджийски, Васил Гадевски. За изтеклия мандат за капиталови разходи и текущи ремонти бяха отделени повече от 800 000 лева (всъщност 854 505 лв.), като най-належащите дейности бяха посочени от самите кметски съвети.

Кандидати за общински съветници представиха „Платформа за Троян“ – програмата на Донка Михайлова за още един четиригодишен период в развитието на общината. Програма, която ще се допълва и развива и това допълване започна още сега, на самите предизборни събрания.

Много интересни бяха предложенията и идеите на хората – да се помисли за подвижен магазин за населените места, оставащи без снабдяване; да се подобри качеството на водоснабдяване в някои махали, да продължи работата по уличната инфраструктура.

Заедно успяваме!

Балабанско

Горно Трапе

Терзийско

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top