Среща с жителите на Дълбок дол

Среща с жителите на Дълбок дол

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 281

С много радост, но и с много надежди за решение посрещнаха своите гости жителите на Дълбок дол.

Кандидатите за общински съветници от БСП за България д-р Нели Стоянова, Камен Спасовски, Васил Радойчевски, Станислав Съев, Ангел Ангелов, Васил Гадевски и водачът на листата и настоящ кмет на общината Донка Михайлова разговаряха за потребностите и очакванията на хората. Особено радостно беше посрещната д-р Нели Стоянова, която е личен лекар на много от жителите на селото, познава добре всички, винаги е до тях – готова да помогне.

Сериозен проблем, поставян и в другите села, беше този с безотговорните шофьори, които системно карат с превишена скорост и застрашават пешеходците – много от които възрастни, както и деца от Дома за деца, лишени от родителска грижа. Предложението е за поставяне на легнал полицай, което обаче е сложна задача, защото съоръжението е скъпо и изисква специални разрешения. Ще бъде поставена поне една пешеходна пътека, но несъмнено този тип нарушения в селата на общината изисква комплексно решение и ще бъде поставен пред бъдещия Общински съвет.

Тревога и негодувание буди поведението на дърводобивните фирми, които буквално унищожават и без това зле поддържаните горски пътища.

Кандидатите за общински съветници, някои от които членове и на настоящия Общински съвет, поеха ангажимент през следващия мандат да работят по поставените проблеми.

Камен Спасовски подробно представи и „Платформа за Троян“ – програмата на Донка Михайлова за развитие на общината през следващия мандат.

Снимки на Васил Радойчевски от срещата:

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top