Предизборна среща в квартал Търнето

Предизборна среща в квартал Търнето

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 163

„Вие, г-жо Михайлова ще бъдете нашият избор за кмет на Община Троян. Вие в предните си мандати като кмет направихте за нашия квартал най-трудното – подмяна на водопроводната мрежа, асфалтирахте улиците в квартала. Грижите се за възрастните и децата чрез редица социални услуги. Ние вярваме, че през Вашия трети мандат градът ни ще придобие още по- хубав облик. Ние вярваме във Вас!“

Това заяви Райна Шамова, живуща в кв. Търнето, на открито предизборно събрание.

Кандидатът за кмет на Троян Донка Михайлова благодари за хубавите думи и пое отговорност, ако бъде избрана, да работи със своя екип от общински съветници за превръщането на иновативните си идеи в реалност. Да изгради нова детска площадка в квартала, да превърне едно общинско помещение в приятно място за посещение на хората от квартала и др.

На събранието се получи интересна дискусия по важни въпроси като поставяне на пешеходна пътека и табели, бележещи стария римски път, които може би ще предизвикат интерес у туристите на Троян.

На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници Христина Петрова, Владимир Хаджийски, Камен Спасовски, Васил Радойчевски и Любомир Дренски.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top