Успехът зависи от нас!

Успехът зависи от нас!

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 164

И още един млад човек е намерил своето място в Троян.

Петко Петков е завършил Езиковата гимназия в Ловеч, а след това учи в Университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Икономика и управление на индустрията“.

В момента е управител на „МИП“ ООД – фирма, специализирана в дистрибуция на електродвигатели.

От една година е член на Общинския съвет на Троян (от групата на БСП за България), активно работи в две комисии: „Териториално и селищно устройство и инвестиционна политика“ и „Туризъм и околна среда“.

Разбира се, всяка група общински съветници действа като екип. Но всеки член на Общинския съвет има лична кауза, има нещо свое, което смята да отстоява и защитава. Коя е личната кауза на Петко Петков?

За общинската инфраструктура се направи много. Много улици са ремонтирани и реконструирани. Натовареността на движението обаче нараства. Смятам, че трябва да се работи по някои специфични страни на пътната инфраструктура:

– Да продължи изграждането на нови паркинги.

– Да започне обособяването на велоалеи. Подобни алеи, от една страна, ще запазят Троян като чист туристически град, а, от друга – ще бъдат част от политиката за развитие на спортната инфраструктура на общината, заложена в „Платформа за Троян“ (предизборната платформа на Донка Михайлова).

Смятам, че ще се получи.

Успехът зависи от нас!

Заедно ще успеем!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top