И малката стъпка напред ще е полезна за нашия град, за нашия Троянски край

И малката стъпка напред ще е полезна за нашия град, за нашия Троянски край

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 350

Цанислав Мончев е един от най-младите кандидати за общински съветници – не само в листата на БСП за България, ами и от всичкиполитически сили на Троян.

Винаги усмихнат, готов да предложи нещо интересно и увлекателно. Останал в Троян и наистина предан на каузата – „моят роден край“.

Завършил е Националната гимназия за приложни изкуства „Проф. Венко Колев“, специалност Керамика, но интересите му винаги бяха пъстри и разностранни. Още като ученик получи сертификат за владеене на английски език, интересуваше се от възможностите „да работи“ с новите технологии. Именно любовта към техниката го отведе в Техническия университет в Габрово, а уменията и дарбите, развити в училище, определиха и специалността – Компютърен дизайн в индустрията.

Цанислав е убеден, че за младите хора в нашия край има бъдеще и предлага своята идея – нестандартна и много полезна.

Разбира се, че хлябът и препитанието са важни. Но младите родители имат нужда и от подкрепа в грижата за децата си. И тази подкрепа да е извън учебните институции, извън дома. Цанислав смята, че в Троян е време да се появи един детски Комплекс за забавления на децата от всички възрасти – игри за най-малките, безопасна дискотека за по-големите. Така родителите ще могат да са спокойни за децата, за да помислят и за себе си. Той смята, че

Макар и малка, тази стъпка ще бъде полезна за нашия град. Вярвам, че подобна идея ще намери подкрепата на бъдещото ръководство на Троян, както и на много доброволци.

Успех!

Наистина всички заедно ще успеем!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top