Дискусионен клуб на членове и симпатизанти на БСП

Дискусионен клуб на членове и симпатизанти на БСП

Новини 0 мнения 231

Днес, 11 ноември, членове и симпатизанти на БСП – Троян учредиха дискусионен клуб „Работилница за проучвания, анализи и идеи“.

Основна задача на Дискусионния клуб е да създаде условия за генериране на нови идеи и конкретни предложения за бъдещото развитие на града и общината.

Участниците в дискусиите ще търсят и предлагат възможности за проучване на потребностите на жителите на цялата община, ще анализират данни, ще предлагат идеи за развитието на Троянския край.

Учредители на клуба са:

Ангелина Иванова, Васил Радойчевски, Марин Раев, Пенчо Адърски, Христо Костов, Цветомир Цветков

Отдавна назряваше потребността от създаване на група единомишленици, свързани с лявото политическо пространство, която да генерира идеи за развитие и подобряване на онова простичко нещо, което наричаме „начин на живот“. Главната ни цел е да предлагаме още работещи политики във всички сфери на обществения живот, като стъпваме на реално свършеното и на нуждите на общността. Отворени сме за всички, приемаме всякакви съвети, мнения, препоръки. Всеки, който иска да добави щрих към общия живот на троянци, е добре дошъл“ – обобщи визията за работата на клуба Ангелина Иванова, един от учредителите на „Работилницата за проучвания, анализи и идеи“.

Клубът е учреден в съответствие с чл. 37 от Устава на Българската социалистическа партия. На първото събрание на Клуба присъстваха Ангелина Иванова, Васил Радойчевски, Пенчо Адърски и Христо Костов, но своите подписи под учредителния протокол положиха всички членове на инициативната група.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top