Частичен избор за кмет в Калейца

Частичен избор за кмет в Калейца

Новини, Общински съветници 0 мнения 101

През седмицата се проведоха срещи с избиратели в село Калейца. Предстои избор за кмет на селото, който ще се състои в неделя, 28 февруари.

Росен Веселинов, председател на БСП-Троян, представи кандидата на БСП за кмет на Калейца Татяна Стойкова. Със своя 17-годишен стаж като служител в кметството тя познава добре проблемите на селото и знае как да ги реши. Два пъти е била временно изпълняваща длъжността кмет на с. Калейца. Владее отлично административното обслужване на гражданите, което в Община Троян се извършва по електронен път.

Акцентите в програмата на Татяна Стойкова за развитие на село Калейца са: реконструкция на улици, енергийно обновяване, строително-ремонтни дейности и оборудване на общински сгради, разширяване на уличното осветление, почистване на речните корита и направа на паркинг за водопад „Лопушница“.

Калейчани споделиха за проблеми със снегопочистването, забавен ремонт на улици в селото по вина на ВиК „Стенето“, недобро отводняване на пътя към Коман.

На предизборните срещи присъстваха общинските съветници Камен Спасовски, Васил Радойчевски и Младен Богдански. Те поеха ангажимент да съдействат за решаването на поставените проблеми.

Заявената подкрепа за нашия кандидат дава надежда за изборен успех, което си пожелаваме от сърце!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top