Среща на д-р Александрова с избиратели от с. Голяма Желязна

Среща на д-р Александрова с избиратели от с. Голяма Желязна

Новини, Общински съветници, парламентарни избори 2021 0 мнения 309

Портативен ЕКГ апарат за болните от с. Голяма Желязна ще бъде закупен от д-р Валентина Александрова – кандидат за народен представител  от листата на БСП. Това стана ясно на среща на д-р Александрова с избиратели от селото. Оказа се, че такъв апарат е крайно необходим за жителите на Голяма Желязна.

На срещата присъстваха още общинските съветници от БСП Петко Петков, Васил Радойчевски и д-р Стоянова.

Хората от селото поставиха пред кандидата за народен представител наболели въпроси като демографската криза в региона, проблеми със земеразделянето и проблеми на места с водоснабдяването. Важни за тях са и належащите ремонти на Читалището и детската градина. Д-р Александрова пое ангажимент да провери докъде са стигнали проектите по изпълнението на ремонтните работи по тези обекти.

Общинският съветник д-р Стоянова съобщи на присъстващите, че проектът за реновиране на сграда в центъра на селото, която ще се ползва като здравна служба, вече е готов в община Троян. До края на годината жителите на селото ще имат нова здравна служба с чакалня, манипулационна и лекарски кабинет.

Д-р Александрова говори за акцентите в предизборната програма на БСП и защо хората могат да ѝ се доверят. Получи се непринуден разговор между избиратели и кандидата за депутат д-р Александрова, която на практика вече цял мандат като народен представител се обръща с грижа към хората.

БСП – Троян

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top