В Ломец с д-р Александрова

В Ломец с д-р Александрова

Новини, Общински съветници, парламентарни избори 2021 0 мнения 161

Днес д-р Валентина Александрова посети с. Ломец.

Съпровождаха я общинските съветници Младен Богдански и Васил Радойчевски, както и Тодор Спасов от младежката организация на БСП. Присъстваше и секретарят на партийната организация на БСП Пламен Цвятков.

Разбира се, най-важна беше срещата с кметския наместник на селото Димитринка Стойнова, който разказа за селото, за тревогите си. Тя сподели, че най-голям проблем за селото са дърводобивните фирми. Те извозват добитата от тях дървесина в неподходящо време – след дъжд, с което увреждат горските пътища. Не почистват след себе си. В сечищата остават опаковки от гориво-смазочни материали, от напитки и хранителни продукти.

Младен Богдански категорично се съгласи с проблемите, свързани с работата на дърводобивните фирми и пое ангажимента да се бори за повишаване на контрола върху тяхната работа.

След това се състоя среща с хората от селото в пенсионерския клуб на чаша кафе. Жителите на селото също определиха дейността на дърводобивните фирми като проблем номер едно за селото. Оплакаха се от ниския размер на пенсиите, говориха за необходимостта от тяхното преизчисляване. Интересуваха се кои са възможните партньори на БСП при едно бъдещо управление на страната. Пожелаха на д-р Александрова и БСП успех в изборния ден.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top