Корупцията – навсякъде, против всички

Корупцията – навсякъде, против всички

Новини, Общински съветници, парламентарни избори 2021 0 мнения 52

Навсякъде обсъждаме и местни, и национални проблеми.

За всеки един от нас, където и да живеем, еднакво важни са и ремонтирането на улицата пред дома, така и политиката на България.

Хората на село следят със затаен дъх събитията около себе си – и в собственото почти обезлюдено селце, и в страната, и навсякъде по света.

Но след като поговорим за делничните проблеми, за проблемите, които те поставят на общинските съветници, започва големият разговор за бъдещето на нашата родина. За каквото и да говорим обаче, за най-страшен бич хората посочват КОРУПЦИЯТА. Корупция безпощадна, плашеща – корупция, която от години стана стил на управление.

Как да очакваме хубави пътища, след като държавните поръчки отиват по неясен начин при едни и същи „свои“ хора. Как да очакваме промяна в управлението на страната, след като на ключови позиции се назначават много, ама много „свои“ хора. Как тези „свои“ хора изобщо ще работят за нас, след като нямат нужните образование, знание, опит…

И разказват хората, разпалено припомнят случки – за милиардите, платени за „Хемус“, без въобще да има и помен за работа; за убитите край Своге пенсионери, станали жертва на корупционна сделка… Те за прочели, чули, анализирали.

НЕ НА КОРУПЦИЯТА.

Това заявиха жителите на село Балканец при срещата си с кандидата за народен представител в с. Дебнево…

Нетърпимост – това видяхме днес в Балканец…

Васил Радойчевски, общински съветник от групата на БСП, пое ангажимента да проучи и предвижи местните проблеми на селото.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top