Първа среща на кандидатите на БСП за 47 ОНС в Троян

Първа среща на кандидатите на БСП за 47 ОНС в Троян

Новини, парламентарни избори 2021 0 мнения 417

Първа среща с кандидатите на БСП от 11 Многомандатен избирателен район (Ловеч) се проведе днес (14 октомври) в Информационно-културния център на Троян.

С членове и симпатизанти се срещнаха Вяра Йорданова (водач на листата), Минчо Казанджиев, както и двамата троянци – Младен Богдански и Васил Гадевски.

Вяра Йорданова представи програмата на Българската социалистическа партия. Своята визия за работата на бъдещите народни представители от БСП споделиха Младен Богдански и Васил Гадевски.

На най-актуалните проблеми на област Ловеч и на община Троян се спря Минчо Казанджиев.

В обръщението си към четиримата кандидати кметът на общината г-жа Донка Михайлова сподели какво очакват троянци от своите избраници и пожела успех в ппредстоящата предизборна кампания.

Г-жа Михайлова изрази задоволството си от многото млади лица в кандидатската листа и отбеляза, че бъдещият предизборен щаб ще организира работата си по нов, модерен начин.

Във въпроси и бележки към кандидатите за народни представители бяха поставени различни дискусионни теми, както и важни за цялата община проблеми.

В края на срещата Румен Тодоров, заместник-председател на ОбС но Българския антифашистки съюз (Троян), предложи на г-жа Йорданова да връчи юбилейния медал на Съюза на военните ветерани на Иван Христов, дългогодишен кмет на Голяма Желязна – за неговия активен принос за утвърждаването на антифашистката идея и за военно-патриотична дейност в община Троян.

Троянските социалисти пожелават успех на своите кандидати.

Галерията със снимки можете да разгледате тук.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top