Росен Веселинов – заместник областен управител

Росен Веселинов – заместник областен управител

Новини 1 мнениe 187

С огромна радост споделяме, че председателят на нашата общинска организация на БСП е новият заместник-управител на област Ловеч.

Росен Веселинов е добре познат на троянци – и то много преди след спечелен оспорван конкурс да стане управител на „Общински пазари“ ЕООД – Троян. Преди това е работил първо като управител на фирмения магазин на „Велде България“ АД – Троян (2003–2015), а след това като юрисконсулт на дружеството (2015–2019).

Накратко за него. Роден е в София на 2 декември 1978 г. Средно образование получава във Ветеринарния техникум в Костинброд.

Завършва Техническия университет в Габрово като бакалавър по индустриален мениджмънт (2002), а след това (през 2004) защитава магистратура по банков и финансов мениджмънт в същия университет. Втората му магистратура, която завършва през 2015 г., е по право в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“.

Беше общински съветник в Общинския съвет Троян – първо в мандата 2003–2019, а след изборите през 2019 – в новия сега действащ Общински съвет. Общински съветник е до назначаването му за управител на общинска фирма.

Работата му като председател на Младежкото обединение на БСП – Троян беше успешна; тогава младежите се включваха в разнообразни инициативи, като организираха и свои.

Два мандата е председател на БСП – Троян, а от месец ноември е и член на Националния съвет на БСП.

Женен, с едно дете.

Росен Веселинов ще поеме работата си, след като приключи карантината, която спазва в момента.

Работата на Росен в Троян, натрупаният опит, професионализмът ни карат да сме убедени, че това ще бъде един успешен областен управител.

Успех на Росен Веселинов!

Споделете или харесайте

Автор

1 Comment

  1. Георги Тачев 18.02.2022 г. at 16:18

    Прав е г-н Радойчевски. В болшинството учебни заведения се изучава един предмет, който се нарича “Научна организация на труда”…

Leave a comment

Търси

Back to Top