Сбъдването на една мечта

Сбъдването на една мечта

Новини 0 мнения 59

Дълъг беше пътят към нашата спортна зала.

Къде точно да бъде; как да изглежда… Да се изготви проектът.

Но, по-важното, да се намерят пари.

Така или иначе вече работата по троянската Многофункционална спортна зала се работи. В момента усилията са насочени към изграждането на фундамента. Целта е до края на август да се отлее първо ниво на тренировъчните зали и останалите помещения, планирани на това ниво.

Строежът е напълно обезпечен с всички необходими строителни материали, всеки ден, независимо от жегите, работят по 15–20 човека.

Очакванията на общината са до края на годината сградата да има покрив, а през зимния сезон да се работи на закрито – инсталации, мазилки и други дейности след грубия строеж.

Многофункционалната спортна зала ще е на две нива. На първото са предвидени обслужващи помещения; съблекални; фитнес зала; тренировъчна зала (за източни бойни изкуства, самбо, борба и бокс); зала с работилница и склад (за колоездачите); складови помещения; санитарни възли. На второто нево ще бъде разположена самата зала, предназначена основно за баскетбол и волейбол, но с възможности да приема и състезания по други видове спорт, както и събития от различно естество – срещи, концерти и др.

Повече за началото на работата по залата можете да прочетете на официалния сайт на община Троян.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top