Регистрация на БСП в Общинската избирателна комисия – Троян

Регистрация на БСП в Общинската избирателна комисия – Троян

Местни избори 2023, Новини 0 мнения 106

Предстоят местните избори, които са най-важни за хората в населените места на страната ни. С избора на общински кмет, кметове на населени места и общински съветници гражданите избират личности и политики, които в най-голяма степен отговарят на техните очаквания.

Троян отново ще има шанса да избере за свой общински кмет Донка Михайлова, издигната за пореден път от БСП, един от най-успешните градоначалници в България. Избрана от 265 кмета за заместник председател на НСОРБ. Управленец с разностранен опит и силно чувство за отговорност, новатор, сърдечен и отзивчив човек.

Коалицията „БСП за България” предлага кандидати за кметове в 12 населени места на общината. В Балканец – Станимир Стойков, в Белиш – Мирчо Мирчев, в Голяма Желязна – Виолета Стоянова, Гумощник – Искра Ковачева, в  Дебнево – Аксел Заимов, в Калейца – Даниела Кръстева, в Добродан – Любомир  Досев, в Дълбок дол – Дилян Дамянов, в Ломец – Димитринка Стойнова, в Орешак – Марияна Генковска, в Терзийско – Диян Йонковски, в Черни Осъм – Кирил Захариев, а във Врабево подкрепя Мария Михова. Издигнати са местни хора с авторитет, заслужили уважението в населените места.

Силна част от екипа на Донка Михайлова и БСП в Троян са общинските съветници. Листата е от 29 души, в нея са включени както познати лица с опит, така и 16 нови и млади хора, но вече известни на троянската общественост. Ето кои са кандидатите на „БСП за България”: водач е Донка Михайлова, следват инж. Владимир Хаджийски, д-р Петьо Маринов, Младен Богдански, Розалина Русенова, Васил Гадевски, Елена Ройнева, д-р Нели Стоянова, Владислав Кардашимов, Камен Спасовски, Иванка Петрова, Тодор Спасов, Ангелинка Иванова, Николай Марковски, Христо Костов, Христина Петрова, Марияна Генковска, инж. д-р Марин Раев, Димчо Лучев, Искара Ковачева, Пламен Цвятков, Дилян Дамянов, Донка Банковска, Станимир Стойков, Светослав Василев, Мирчо Мирчев, Любомир Досев, Станислав Съев, Аксел Заимов.

Предизборният щаб на КП „БСП за България“ със съжаление информира, че се получи уведомление от ОИК, че Вероника Тодорова няма да бъде регистрирана за кандидат за общински съветник, тъй като се оказа, че независимо от факта, че има постоянен адрес в личната си карта в с. Дебнево, тя притежава настоящ адрес в Германия, който не е променен. Вероника Тодорова остава ангажирана с изпълнението на предизборната платформа на кандидата  за кмет и кандидатите за общински съветници.

Хората имат много високи очаквания към местната власт. Затова БСП предлага този силен екип и ще работи за създаване на сигурност, повишаване на заетостта и доходите, ограничаване на бедността, подпомагане на най-уязвимите групи, достъп до качествено образование и здравеопазване, подобряване на инфраструктурата и жизнената среда. Формулирани са три основни цели през следващите четири години:

  • По-млада община;
  • По-умна община;
  • По-зелена община!

Това е политика, която в най-голяма степен отговаря на нуждите на хората и на местното развитие, допринася за стабилизиране на икономическото и демографското развитие.

Този екип се нуждае от успех. Заради успеха на Троян и общината!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top