Обръщение на Донка Михайлова, кандидат за кмет на община Троян

Обръщение на Донка Михайлова, кандидат за кмет на община Троян

Избори, Местни избори 2023, Новини 0 мнения 363

Уважаеми съграждани,

Приключва поредната предизборна кампания. Този път по-различна, защото е кампания за избори на местна власт. Властта, която е най-близо до гражданите, властта, която има мисията да помага, да подкрепя, да разбира – тогава, когато е най-трудно.

Винаги съм приемала предизборните кампании като време, в което трябва да представим пред гражданите идеите си за развитие, да чуем мнения, препоръки и несъгласия, да формираме ясни управленски политики, които да превърнем в реални действия на терен. Така беше и сега. Предложихме Ви ясни управленски цели – по-млада, по-зелена и по-умна община. Представихме нашите идеи как да бъдат постигнати тези цели с 65 конкретни проекти и дейности. По всяка една от тях  работихме задълбочено, имаме свои анализи за резултати и очаквания, наясно сме с възможния финансов източник за изпълнението.  

В хода на кампанията проведохме десетки срещи, бяхме заедно с хиляди хора, радваха ни пълни салони и неочакван и за самите нас интерес. Уморените от избори наши съграждани предлагаха идеи, търсеха с нас по-добри решения, спореха, подкрепяха. Навсякъде срещахме и признание за направеното в годините назад.

В края на кампанията имаме убеденост, че сме подкрепени, че сме на прав път. Готови сме да влезем в новия мандат с яснота за очакваните от съгражданите ни политики и действия. Остава ни да допълним и обогатим предизборната платформа с Ваши предложения и да я превърнем в управленска програма. Готови сме веднага да започнем работа за нейното изпълнение. Имаме ясни цели, конкретни планове, надяваме се – и подкрепата на гражданите.

Като водач на листата от кандидатите за общински съветници търся Вашето доверие и за съветническата листа. Само екипът от съмишленици може да работи за ангажиментите, които заедно поемаме.

Убедена съм, че ни чакат четири вълнуващи и динамични години, години, в които ще надграждаме над постигнатото. И знам, че ще успеем.

Нашият номер е 1, номерът на първенците. Това е и Вашият номер!

Защото успяваме заедно!

Донка Михайлова

Кандидат за кмет на Община Троян и водач на листата на кандидати за общински съветници от КП „БСП за България“

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top