Един млад човек намери своето бъдеще в родното село

Един млад човек намери своето бъдеще в родното село

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 90

Отрадно е днес, в смутните времена на обезлюдяване, да срещаме млади хора, решили да търсят своето бъдеще в родния край. Да работят в Троянския край; тук да се грижат за децата си, да мечтаят за бъдещето.

Владислав Кардашимов е  общински съветник от „БСП за България“, а неотдавна беше подкрепен от общинската организация на БСП като кандидат и за следващия мандат на Общинския съвет.

Висше образование получава  в Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов; бакалавърската му специалност е „Счетоводство и контрол“, а магистратурата – „Счетоводство и одит на нестопанските предприятия“.

Владо  е пример за успешно професионално развитие не просто в България, а в едно българско село. Още като студент започва работа в „своето“ село – назначен е като специалист търговска дейност в кооперация „Обнова“ в Черни Осъм; доказал професионализъм и амбиция, след няколко години вече е ръководител на Търговски отдел, а преди две години бе избран и за председател на кооперацията.

За какво мечтае един млад човек, реализирал се професионално, щастлив със семейството си? И какво ще иска да постигне като политик в „местния парламент“?

За Владислав Кардашимов мечтите са свързани с визията за развитието на родния край, на родната страна – младите хора да търсят реализация тук. Да работят близо до близките и приятелите си, до местата където е отрасъл и където растат децата му. Кардашимов обяснява накратко – за всички трябва да се създаде подходяща среда, да се изградят условия за труд и отдих, за спорт, за общуване с приятели. Смята, че нещата вървят в правилната посока и че община Троян ще остане дом и за синовете му.

Заедно ще успеем!

Заедно ще изградим тази подходяща среда, която да задържи младите троянци в родния край.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top