Още грижи за нашите деца

Още грижи за нашите деца

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 305

Младите политици на Троян – това са тези, които живеят в нашия град, които тук се грижат за децата си, които са свързали своето настояще и бъдеще с нашата община.

Макар и съвсем млад, инж. Васил Гадевски е добре познат на Троян и на троянци. Усмихнат и доброжелателен, ангажиран с каузи, общински съветник в групата на „БСП за България“.  През миналата година беше избран за председател на Младежката организация на БСП на област Ловеч.

Средното си образование е завършил в СУ „Васил Левски“, Троян, а висше – в Лесотехническия университет (и бакалавърската, и магистърската степен са в специалност „Технология на дървесината“).

В момента е програмист в „Гадевски“ ООД.

Кои трябва да бъдат акцентите в работата на новия Общински съвет? И къде вижда своята най-важна ангажираност инж. Гадевски?

Разбира се, демографската криза е белязала и нашата община, а към грижите за най-малките всички сме особено чувствителни. Много са посоките, в които вече два мандата бяха насочени усилията (и детската кухня, и работата на Фонда за асистирана репродукция, и  – най-общо казано – изпълнението на ежегодните планове за младежта). Важна придобивка на града и на много села са местата, на които децата могат да играят, но в тази посока трябва да се продължи. През следващият мандат младите общински съветници от БСП  не просто ще подкрепят всеки проект за развитие на инфраструктурата, но и ще прокарат последователна политика за изграждане на нови модерни детски площадки във всеки квартал, във всяка махаличка, във всяко подходящо място в нашата община.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top