Да продължим спортната слава на Троян!

Да продължим спортната слава на Троян!

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 127

Любомир Дренски – един млад човек, който опровергава модерните митове на България.

Младите хора напускат България – Любо живее в България, тук е учил, тук работи.

Младите хора избягват техническите специалности – но Любо е инженер. Всъщност целият му жизнен път е насочен към точните науки и „техничарството“. Завършил с отличие Математическата гимназия в Ловеч, записва специалност „Автоматика, информатика и управляваща техника във Висшия технически университет“ – първо бакалавърска, а после и магистърска степен.

Младите хора бягат от Троян – Любо и много негови приятели живеят в Троян (въпреки че работата му го кара непрекъснато да снове между родния град и столицата).

Младите хора не намират професионална реализация – от мига на своето дипломиране Любо работи по специалността си. 4 години работи в Завода за асинхронни двигатели в Етрополе, а след това в „Овергаз“, където и в момента е технически ръководител.

Разбира се, можем закачливо да добавим, че Любо е и сред многото живи опровержения, че червената партия се подкрепя само от „червени бабички“… Но това се вижда от цялата листа на БСП за България, в която откриваме толкова много млади, енергични хора, които са избрали да свържат живота си с Троянския край…

А коя е личната кауза на този млад и успял човек? Коя е каузата, за която ще търси подкрепа и съмишленици?

Троян възстановява спортната си слава и върви към нови успехи. Затова естествено ще бъде да се възстанови ски-влекът при градския стадион, да се създаде ски-клуб. И, разбира се – обезателно да се създаде Детска ски-школа.

Успех, Любо!

На първо време на изборите, а след това – следвай мечтите си, много от които са и наши!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top