Да спасим нашите села

Да спасим нашите села

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 62

Едва ли е необходимо да представяме подробно Росен Веселинов. Прям, ерудиран, почтен. Общински съветник в два поредни мандата.

Вероятно така трябва да изглежда един истински народен трибун – убеден в своите позиции, готов да ги отстоява, винаги отворен за диалог и разумна дискусия. Неуморен в стремежа си да помогне, да е полезен. За троянските социалисти той е познат като председател на общинската организация на БСП, а преди това – и на Младежкото обединение на организацията. Звучи банално и изтъркано, но Росен е това, което можем да наречем „активен общественик“.

Средно образование е завършил във Ветеринарния техникум в Костинброд, а висше – в Техническия университет в Габрово, специалност Индустриален мениджмънт. Широките интереси и любознателността го накараха да завърши и второ висше образование, право, в най-старото и авторитетно висше училище на България – Софийския университет.

В момента е старши юрисконсулт – във „Велде България“ АД.

Коя е най-неотложната задача на бъдещия Общински съвет?

Най-важното е да задържим хората в общината.

Но докато все пак в града нещата, макар и бавно, вървят в добра посока, в селата обезлюдяването застрашително нараства.

Затова за мен, моя лична кауза е да работим за запазването на троянските села.

– Да подкрепяме всяка инвестиция в селата.

– Общината да търси инвеститори в селата, включително чрез реализиране на проекти.

– Планирано да продължи подобряването на инфраструктурата в селата.

И, нещо много важно. Задължително трябва да опазим детските градини. Детските градини и изнесените в селата групи на детски градини позволяват на родителите да започнат работа, децата могат да се подготвят за постъпване в първи клас, осигуряват се и работни места.

Успех!

Заедно успяваме!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top