Камен Спасовски: Нека честно да виждаме реалността

Камен Спасовски: Нека честно да виждаме реалността

Местни избори 2019, Новини 0 мнения 85

Привърженик на реализма и прагматизма, Камен Спасовски смята, че проблемите не трябва нито да се замазват, нито да се пренебрегват. Трябва да се търси тяхното решение – тук и сега. Защото животът не чака и няма защо да го живеем с мисълта за отлагане. Във възрастта на зрелостта, когато не желае да чака, иска да види резултатите на своя труд и да види осъществени своите идеи, Камен Спасовски иска да бъде полезен на обществото и се ангажира с конкретни предложения. Те са свързани с проблеми както в града, така и по селата, тъй като по време на предизборните срещи хората споделят своите болки и нужди.

Камен Спасовски е от стар троянски род, семеен, с две деца. Със знания и богат опит в икономическата сфера, завършил Стопанската академия в Свищов, работил в счетоводство и в дървообработването. Наясно е с проблемите на малкия бизнес от личен опит – преди години издаваше вестник „БАЛКАН реклама”. Трудовото законодателство и неговото прилагане познава задълбочено – инспектор и по-късно  директор в Инспекцията по труда в Ловеч.

Осем години ръководи общинската администрация като секретар на Община Троян (2000–2008). Това познаване „отвътре” на всичко, с което се занимава администрацията, както и четирите години като общински съветник от групата на БСП, в постоянните комисии „Бюджет, финанси и икономика“ и „Законност, обществен ред и контрол върху работата с жалби и предложения на гражданите“ позволяват успешно да изпълни ролята, която си е отредил като бъдещ член на местния парламент. Обобщено тази роля е: да бъде посредник между гражданите и администрацията, да контролира изпълняването на задължения и обещания, ангажирано да участва във формирането, обсъждането и изпълнението на решенията на Общинския съвет.

„Искам Троян да стане още по-хубав град. Град, с който да се гордеем и в който човек може да намери щастието си и пълноценния живот. Защото обичам атмосферата на малкия балканджийски град“ –

казва Камен Спасовски. Затова е избрал за свой девиз:

„Честна и ангажирана работа в името на хората“.

Един камък, който си тежи на мястото.

(Повече за неговите предложения, идеи и поети вече ангажименти може да прочетете на личната му страница

http://www.kamenspasovski.com

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top