Единствено БСП представи план за управление в първите 100 дни

Единствено БСП представи план за управление в първите 100 дни

Новини, парламентарни избори 2021 0 мнения 19

„Това са предложения, които са свързани с основните потребности на хората. Предложихме намаляване на ДДС за продуктите от малката потребителска кошница. Също така настояваме за понижаване на ДДС за енергоносителите, както и още редица други мерки, пряко касаещи качеството на живот на хората“ – заяви Емилова в ефира на БСТВ при вчерашното си участие.

Тя добави, че ни очаква много тежка зима, а заради постоянно покачващите се цени на стоки и услуги хората вече изнемогват. Според водачът на листата за Ловешка област предложенията на БСП са разумните решения на проблемите и също така вярва, че хората ще гласуват доверие на социалистите, защото пътя към една по-справедлива България може да бъде извървян само, ако са заедно.

„Положихме огромни усилия да направим разяснителна кампания, за да не се страхуват хората от машинното гласуване. Работата на ЦИК е да гарантира честен вот. Това, което те направиха днес бе да сигнализират прокуратурата за намерените машини, които се оказаха извън бройката на поръчаните от тях“, категорична бе Емилова и допълни, че опонентите им от ГЕРБ опитват да внесат смут в изборния процес, защото разчитат на ниската избирателна активност.

Вяра Емилова благодари на всички кандидати от листата, които са работили с много сърце и желание. Тя категорично заяви, че проблемите в Ловеч и региона не са по-различни от тези в останалата част на страната и изброи някои от тях, а именно: „Ниското качество на здравеопазването, което включва и липсата на денонощен достъп до лекарства в малките населени места. Лошата инфраструктура и ниските доходи също са част от проблемите, които хората ни поставят при срещите“.

Необходима е много работа и в посока популяризиране туристическия потенциал на Ловеч, за да се привлекат инвеститори, а също така и туристи, които ще допринесат за развитието на региона.

На финала на своето участие Вяра Емилова завърши с призив към хората:

Изборите в неделя са важни за цялата страна. Призовавам всички хора да излязат и да подкрепят разумните решения с Номер 33. Аз вярвам в успеха, когато сме заедно!

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top