Интервю на Донка Михайлова – една равносметка за изминалия мандат

Интервю на Донка Михайлова – една равносметка за изминалия мандат

Новини 0 мнения 122

Донка Михайлова бе преизбрана за кмет на община Троян за трети мандат – при това на първия тур на местните избори. В интервю пред предаване „На фокус“ на телевизия „Зетра“ тя направи равносметка на двата свои кметски мандата и сподели своето удовлетворение от постигнатото.

Михайлова посочи и някои важни задачи за новия мандат: управлението на отпадъците; развитието на туристическите атракции, които да подкрепят туризма в района (с акцент върху римската крепост Состра); подмяна на електрическото осветление на Троян, Орешак и Черни Осъм (един поет по време на предизборната кампания ангажимент).

„До януари ще сме готови с управленската програма. Ще преструктурираме администрацията така, че тя да е готова да работи за постигането на целите в управленската програма. Сред тези цели са по-нататъшно намаляване на негативните демографски тенденции. Целта ни е да запазим нивото на заетост и в условия на задаваща се криза. Друга важна наша цел е повишаването на доходите на троянци. Много важно е и подобряването на качеството на живот – и в града, и в селата – като ще работим за подобряването на жизнената среда. Имаме намерение да продължи тенденцията повече средства да бъдат инвестирани в селата. В рамките на последните 8 години увеличихме обема на средствата в инфраструктурата в селата 3 пъти и тази тенденция ще продължи…“

Пълния текст на интервюто можете да чуете тук:

https://youtu.be/6n4UgBhmmrc

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top