„Моето място е тук, в Троян“

„Моето място е тук, в Троян“

Новини 0 мнения 103

Въпреки че е от социалистите с най-много номинации за народен представител от основните партийни организации, Донка Михайлова смята, че нейното място е тук, в Троян, сред троянци. Тя няма да присъства в листите на Българската социалистическа партия за предстоящите парламентарни избори в началото на април 2021 г.

Това г-жа Михайлова заяви категорично по време на месечната пресконференция.

На 18.01.2021г изтече крайният срок основните партийни организации на БСП да излъчат номинациите си за кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори. Донка Михайлова е предложена от най-много организации, но, както тя самата посочи в срещата и с журналисти, нейното място е сред троянци.

На общинската конференция на БСП ще бъдат излъчени кандидатите за народни представители на общината, а до 7 февруари, след гласуване, ще се подреди цялостната кандидатска листа на област Ловеч.

По време на президентската кампания през 2016 година се обсъждаше името на г-жа Михайлова за вицепрезидент. Тогава г-жа Михайлова отново подчерта своето твърдо решение да работи за Троян, за общината, за Троянския край:

„По повод на публикации в медии и многото задавани ми въпроси за решението ми относно моя номинация за кандидат за вицепрезидент държа да изясня, че вчера отказах кандидатурата ми да бъде обсъждана на предстоящото заседание на НС на БСП. Преди близо година гражданите на Троянска община ме избраха за кмет. Нямам морално право да пренебрегна това и то в началото на възможности за финансиране на проекти в новия програмен период. Оценявам факта, че бях обсъждана като възможен кандидат за този отговорен пост“.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top