Купуването и продаването на гласове е престъпление и ние искаме да се преборим с него

Купуването и продаването на гласове е престъпление и ние искаме да се преборим с него

Новини, парламентарни избори 2021 0 мнения 55

Проблемите в ловешките села са сходни. Разбира се – бедността, ниските пенсии, здравеопазването бяха въпросите, поставени от всички. Големи са надеждите да настъпи промяна.

Но още един тежък проблем на българската политическа действителност поставиха жителите на Угърчин и Луковит. Купеният вот, корпоративният вот – всичко, което фалшифицира нашата воля и променя облика на българския парламент, е престъпление, което унищожава нашето настояще и бъдещето на нашите деца.

Против купения вот. Само така ще се чуе нашият глас!

През последните няколко проведени избори са се извършили много нарушения, забелязани са, но хората са се оказали безпомощни да защитят правата и истината.

„МВР и прокуратурата да действат според закона, да обръщат внимание на всеки сигнал, за да спрат купуването на гласове! Половината гласове на изборите при нас са купени! Всички знаят кои са купувачите – само МВР ли не знае?“

За всичко това говориха с жителите на двете общини кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ – Ирена Анастасова, д-р Валентина Александрова, Иван Иванов, Милчо Михайлов и Тодор Тодоров.

Споделете или харесайте

Автор

Leave a comment

Търси

Back to Top